Vragen? Bel ons gerust op 035 625 20 51

VACATURE – Kom jij ons enthousiaste team versterken?

Houd jij heel erg van organiseren, regelen en samenwerken? En zie jij het als een uitdaging om te zorgen dat al onze toernooidagen tot in de puntjes worden georganiseerd? Kom dan ons jonge en enthousiaste team versterken als projectmanager toernooien!

Over de functie:

Elk schooljaar organiseren wij landelijke debattoernooien voor leerlingen en studenten uit heel Nederland. En dat is inmiddels een hele lijst: het NK Debatteren voor Scholieren (havo/vwo), het MBO Debattoernooi, het VMBO Debattoernooi, het Basisschool Debattoernooi en, samen met UNICEF, het Kinderrechten Debattoernooi – in totaal maar liefst negen toernooidagen met zo’n 2.000 deelnemende leerlingen en studenten, 180 docenten en 100 vrijwillige juryleden. Voor debaters hét moment om samen met jongeren van andere scholen te debatteren en te strijden om de eer zichzelf een jaar lang kampioen van Nederland te mogen noemen.

Als projectmanager toernooien ben jij verantwoordelijk voor het reilen en zeilen van deze dagen. Je werft scholen, hebt contact met docenten, maakt draaiboeken, stelt een uitdagend programma op, regelt alle logistieke zaken en zorgt dat iedereen – collega’s, docenten, juryleden – op de hoogte is. Uiteraard doe je dit niet alleen; je werkt nauw samen met de senior projectmanager, de relatiemanager, de trainers, de dagvoorzitter en een stagiair die helpt bij de organisatie van alle toernooien.

Is dit op jouw lijf geschreven? Klik dan hier voor de uitgebreide vacaturetekst en om te reageren: https://bit.ly/PMtoernooien

Scroll to Top