Vragen? Bel ons gerust op 035 625 20 51

Doe mee met de Online Troublespeech Sprekerswedstrijd!

Onze debattoernooien voor het vmbo en onderbouw van havo/vwo kunnen dit schooljaar helaas niet meer plaatsvinden, maar we willen leerlingen toch heel graag de kans geven hun spreekkunsten te laten zien. Daarom organiseren we voor de onderbouw van vmbo én havo/vwo de allereerste Online Troublespeech Sprekerswedstrijd!

Leerlingen moeten zich door middel van een speech van maximaal twee minuten uit een lastige – of haast onmogelijke – situatie zien te redden. De uitdagende trouble, speechtips en meer informatie over de wedstrijd vind je op de wedstrijdpagina. Deelnemers moeten hun filmpje insturen vóór 7 juni en op 20 juni geven de finalisten hun speech nog een keer live! Wie wordt de eerste Online Troublespeech Kampioen?

Wedstrijdpagina

Weet jij hoe je een goede speech moet geven? En ben jij overtuigend, ook als je de schijn tegen hebt? Dan is de Online Troublespeech Sprekerswedstrijd iets voor jou. Op de wedstrijdpagina lees je wat een Troublespeech is, over welke trouble gespeecht wordt, hoe de wedstrijd verloopt en waar de jury op let. Doe jij graag mee? Schrijf je dan in en wie weet ontvang jij als Online Troublespeech Kampioen een mooie beker!

Naar de wedstrijdpagina.

Lestip

In onze lestip lees je wat een troublespeech precies is en hoe de wedstrijd in elkaar steekt. Ook vind je er de trouble en vier tips over hoe je zo’n speech het beste kunt aanpakken. Bereid je voor op de speechwedstrijd door individueel of met de hele klas stapsgewijs aan de slag te gaan met deze lestip.

Naar de lestip.

Scroll to Top