fbpx
Vragen? Bel ons gerust op 035 625 20 51

Kings & Queens of Speeches

In de serie Kings & Queens of Speech begint een groep scholieren aan een nieuwe uitdaging. De serie volgt jongeren uit achterstandswijken en laat zien wat voor impact debatteren kan hebben.

Het programma brengt de ontwikkeling van de scholieren in kaart terwijl ze zich voorbereiden op het debattoernooi. De jongeren veranderen onder begeleiding van mentoren van Debate Mate in zelfverzekerde jonge volwassenen terwijl ze tegelijkertijd worden uitgedaagd om eerste klas debaters te worden. In dit proces van vallen en opstaan wordt hun zelfvertrouwen opgebouwd en ontwikkelen de scholieren belangrijke en onmisbare communicatieve vaardigheden.

Per school neemt er uiteindelijk één debatteam deel van de competitie in de Palace of Westminister. Ze gaan hier de verbale strijd met elkaar aan voor het oog van een jurypanel. De competitie is volgens een knock-out systeem, waarbij uiteindelijk de winnaar wordt gekroond tot ‘Kings & Queens of Speech 2014’.

Kings & Queens Of Speech is een vrolijk en opbeurend programma waarin de potentie van jongeren wordt gezien en uitgedaagd en laat zien waar debatteren aan bij kan dragen. Een aanrader dus!

Kijk hier alle afleveringen: https://bit.ly/KingsQueensOfSpeech

Scroll to Top