Vragen? Bel ons gerust op 035 625 20 51

Inschrijving Landelijk Onderbouw Debattoernooi geopend!

Inschrijving Onderbouw Debattoernooi (havo/vwo) geopend!

Ook komend voorjaar organiseren we weer een debattoernooi speciaal voor leerlingen uit de onderbouw van havo/vwo. De afgelopen jaren deden we dit samen met UNICEF, maar zij zullen vanaf dit jaar niet langer medeorganisator van dit toernooi zijn om zich te kunnen richten op nieuwe educatieve projecten voor jongeren.

Omdat het al jaren een ontzettend mooi toernooi is waaraan veel scholen met enthousiasme deelnemen hebben wij besloten zelfstandig verder te gaan met de organisatie van dit toernooi. Zo blijven we leerlingen uit de onderbouw de mogelijkheid bieden het in toernooivorm tegen elkaar op te nemen en te bepalen wie het beste onderbouw debatteam van Nederland is! Ook organiseren we tijdens dit debattoernooi de individuele Troublespeech Sprekerswedstrijd voor leerlingen uit de onderbouw.

De datum voor het Onderbouw Debattoernooi 2020 is inmiddels bekend: dit zal plaatsvinden op zaterdag 18 april 2020. De locatie wordt zo snel mogelijk bekend gemaakt, maar de inschrijving is inmiddels geopend.

Klik hier voor alle informatie over het toernooi en schrijf je snel in!

Scroll to Top