Vragen? Bel ons gerust op 035 625 20 51

In je eindexamenjaar of mbo-student? Meld je aan voor onze talentpoule #3!

Speciaal voor eindexamenleerlingen havo/vwo en mbo-studenten die op zoek zijn naar verdieping en/of een inhoudelijke bijbaan!

Interesse om zelf leerlingen en studenten te trainingen in debatteren? Of wil je graag achter de schermen meehelpen en samen met onze themapartners stellingen bedenken voor de toernooien? Of wil je graag een extra debatmasterclass? Meld je dan nu aan voor onze Talentenpoule #3 en volg op zaterdag 6 april een speciale masterclasses onder leiding van de enige echte Walter Freeman!

Laat hier je gegevens achter om na je middelbare schooltijd betrokken te blijven bij Stichting Nederlands Debat Instituut; op zaterdag 6 april organiseren we een speciale masterclasses voor enthousiaste scholier- en studentendebaters. Samen met andere debaters zul je verder werken aan je overtuig- en jurykwaliteiten (want juist jureren is hartstikke leerzaam en een topsport!) onder het toeziend oog van senior trainer Walter Freeman.

Psst… Benieuwd welke trainers er afgelopen jaren via de Talentenpoule bij ons zijn aangehaakt? Bekijk alle collega’s hier 🙂

 

Naam

E-mail

School (+ eventueel mbo-opleiding)

Leeftijd

Motivatie + debat-cv

De Masterclass wordt gegeven op zaterdag 6 april, op ons kantoor in Hilversum. Meer informatie ontvang je z.s.m.

[recaptcha]

Scroll to Top