Vragen? Bel ons gerust op 035 625 20 51

Debattoernooien definitief afgelast

Helaas hebben wij moeten besluiten om alle debattoernooien die dit schooljaar nog op de planning stonden definitief af te gelasten. In plaats daarvan ontwikkelen we digitale lespakketten, met daarbij de mogelijkheid voor leerlingen om aan een online speechwedstrijd mee te doen. Hieronder lichten we dit verder toe.

Debattoernooien

De afgelopen weken hebben we veel docenten gesproken over hun wensen voor deelname aan debattoernooien later dit schooljaar. Hieruit bleek dat er helaas te weinig teams overblijven voor volwaardige debattoernooien later dit schooljaar. Daarom hebben wij besloten om alle debattoernooien voor het restant van dit schooljaar af te gelasten. We gaan niet op zoek naar nieuwe data op korte termijn.

De eerstvolgende edities van het VMBO Debattoernooi, het Onderbouw Debattoernooi en het Madurodam Basisschool Debattoernooi zullen in 2021 plaatsvinden. De inschrijvingen voor deze én de andere debattoernooien van volgend schooljaar gaan in juni open. Wil je een herinnering ontvangen zodra deze opengaan? Laat dan je gegevens achter op de betreffende toernooipagina.

Lespakketten en speechwedstrijden

Omdat we de leerlingen van de basisscholen en onderbouw van vmbo en havo/vwo dit schooljaar nog wel graag wat aanbieden, ontwikkelen we op dit moment voor de deelnemende scholen (digitale) lespakketten. Docenten kunnen hier samen met leerlingen op afstand mee aan de slag, maar leerlingen kunnen dit ook zélf.
Dit lespakket is verbonden aan een spannende online speechwedstrijd, waar enthousiaste leerlingen aan mee kunnen doen! Meer informatie zal volgen met de lesbrief, die de docenten in de week van 4 mei per mail van ons ontvangen.

Scroll to Top