Vragen? Bel ons gerust op 035 625 20 51

Ontzettend jammer, maar helaas hebben wij moeten besluiten om de beide toernooidagen van het VMBO Debattoernooi op 20 en 27 maart af te gelasten. Dit in verband met het advies van het RIVM om deze maand geen evenementen met meer dan 100 bezoekers te organiseren. Dit betekent dat ook de VMBO Finaledag op 22 april verplaatst zal worden.

We gaan uiteraard proberen de VMBO Debattoernooien en de Finaledag alsnog later in dit schooljaar te plannen. We moeten voorlopig afwachten hoe de situatie zich ontwikkelt, maar we houden jullie hiervan natuurlijk op de hoogte.

Voor onze overige debatactiviteiten en trainingen op school volgen we ook de richtlijnen van het RIVM en zolang scholen open blijven kunnen deze wat ons betreft voorlopig doorgaan. Ook het Onderbouw Debattoernooi op 18 april kan voorlopig doorgaan omdat de huidige richtlijn voor de maand maart geldt. Mocht dit veranderen laten we het uiteraard weten.

Voor vragen of opmerkingen zijn wij het beste te bereiken per mail (stichting@debatinstituut.nl), omdat wij vanaf vrijdag 13 maart zoveel mogelijk thuiswerken.

Scroll to Top