Vragen? Bel ons gerust op 035 625 20 51

(Na)scholing docenten

Leer doceren in debatteren

Onze trainingen zijn aangepast aan de huidige maatregelen, waarbij afstand wordt gehouden en hygiëne-protocollen in acht worden genomen. Neem gerust contact met ons op, via trainingen@debatinstituut.nl, voor meer informatie en vragen.

(Na)scholing leerkrachten & docenten

Onze kennis over debatteren in het onderwijs delen we graag met jou! We verzorgen docententrainingen – in alle lagen van het onderwijs – om ervoor te zorgen dat je met nóg meer kunde en plezier aan de slag kunt in de klas. Zo zorgen we er samen voor dat leerlingen en studenten overtuigender durven spreken, zorgvuldiger leren luisteren en altijd nieuwsgierig blijven naar de ideeën van anderen. Afgelopen schooljaar beoordeelden docenten onze training met gemiddeld een 9.0!

 

nascholing leerkrachten basisonderwijs

Leerkrachten

Graag met je leerlingen met debatteren aan de slag? Wij helpen daar graag bij door onze ervaringen te delen. Extra leuk: de (na)scholing wordt gegeven door een leerkracht met een bewezen staat van debatdienst: Conny Ettema. Op het Mozaïek in Arnhem heeft zij een complete leerlijn ‘Debatteren’ opgezet en samen met haar leerlingen is ze al drie keer kampioen op het Basisschool Debattoernooi geworden!
[lees meer]

nascholing docenttraining

Docenten

Net als debatteren zelf, is doceren in debatteren ook een vaardigheid. Dankzij onze ervaringen met trainingen in de klas, het ontwikkelen van lesmateriaal en contact met docenten hebben we trainingen ontwikkeld waar je als docent echt wat aan hebt. Naast trainingen voor een docententeam (bijvoorbeeld van verschillende secties) geven we ook trainingen op ons kantoor in Hilversum waar je je individueel voor kunt aanmelden.
[lees meer]

Scroll to Top