Vragen? Bel ons gerust op 035 625 20 51

Wil jij werken in een jong en enthousiast team dat ervoor zorgt dat er jaarlijks op honderden scholen wordt gedebatteerd? Sta jij achter onze missie om te zorgen dat kinderen en jongeren overtuigender durven spreken, zorgvuldiger leren luisteren en altijd nieuwsgierig blijven naar de ideeën van anderen? Reageer dan snel op één van onderstaande vacatures!

Projectmanager trainingen (36 uur)
Hou jij ervan om veel balletjes in de lucht te houden, zit het enthousiasmeren van anderen in je bloed en zie jij jezelf deze talenten inzetten om scholen warm te maken voor onze trainingen? Word dan onze Projectmanager trainingen!

Debattrainers (parttime)
Ben jij een oud-scholierdebater, studentdebater of debatliefhebber die naast zijn studie en/of ander werk regelmatig debattrainingen in de klas wil geven? Word dan onze nieuwe debattrainer die het zelfvertrouwen van jongeren vergroot met inspirerende trainingen!

Stagiair toernooien
Wil jij weten hoe je een landelijk evenement van A tot Z op poten zet? Kom dan als stagiair onze projectmanager toernooien ondersteunen en doe ervaring op in de organisatie, promotie en logistiek van onze landelijke debattoernooien!

Klik hier voor de uitgebreide vacatureteksten en om te reageren: http://bit.ly/debatvacatures

 

Scroll to Top