Vragen? Bel ons gerust op 035 625 20 51

Nieuw! Meld je aan voor een debattraining voor docenten met open inschrijving

 Uit de docententraining hebben we heel veel praktische opdrachten meegekregen die je kunt doen met leerlingen in de klas. Het was een hartstikke leuke training en je kunt het meteen toepassen in de praktijk. De meerwaarde van debat vind ik dat leerlingen zelf dieper op iets ingaan. Ze verbreden hun horizon door zich te verplaatsen in een ander en na te denken over een andere kant van een verhaal.
Nienke van der Linden | vmbo-docent Antoni Gaudí

Goed nieuws: we bieden dit schooljaar een docententraining aan waarvoor je je individueel kunt aanmelden. Het doel is dat je na afloop in de klas minimaal vijf debatlessen kunt geven met kunde en plezier. Tijdens de training bieden we handvatten om een debat te leiden, effectief feedback te geven en een debat te beoordelen. Zo zorgen we er samen voor dat in 2017 nóg meer leerlingen overtuigend durven spreken, zorgvuldig leren luisteren en nieuwsgierig blijven naar de ideeën van anderen.

De basiscursus ‘Doceren in debatteren’ vindt op ons kantoor in Hilversum plaats, en duurt van 09:00 tot 17:00 uur. De data waarop de training aangeboden wordt staan op het formulier rechts, waar je ook kunt aangeven welke datum je voorkeur heeft. Voor oktober en november zijn nog maar een beperkt aantal plekken vrij, dus meld je snel aan, want vol is vol.

De prijs voor de training is €600,- per docent en je mag gratis een collega meenemen. Uit ervaring weten we namelijk dat doceren in debatteren nóg leuker is als je er samen aan werkt binnen een school, dus we stimuleren dit graag! Wat je hier allemaal voor krijgt?

  • Een compleet uitgewerkt lesplan voor vijf lessen
  • Gratis toegang tot onze maandelijkse oefenavond
  • Een certificaat van deelname
  • Een heerlijke lunch
  • Ontvangst met koffie en thee
  • Debatbel en katheder

Interesse? Vraag de informatiebrochure aan door je gegevens rechts in te vullen en dan nemen wij binnen enkele werkdagen contact met je op. Vragen of benieuwd naar andere mogelijkheden? Neem gerust contact op met Joyce Helsloot via 035 – 625 20 51 of stuur een e-mail naar helsloot@debatinstituut.nl.


Voor- en achternaam:

School:

Onderwijslaag (meerdere antwoorden mogelijk):
vmbohavo/vwombo

Telefoonnummer:

E-mailadres:

Opmerkingen / voorkeursdatum:

 We waren zeer tevreden over de docententraining van Walter. Wat hij vooral goed doet – en dat is echt een kwaliteit – is positieve feedback geven. Hij geeft een heel goed voorbeeld van hoe je positieve feedback aan leerlingen kunt geven door het zelf te doen in de training.
Bart de Jongh | vmbo-docent Nelson Mandela
Scroll to Top