Vragen? Bel ons gerust op 035 625 20 51

De leukste manier om last-minute je opleidingsbudget te besteden!


Uit de docententraining hebben we heel veel praktische opdrachten meegekregen die je kunt doen met leerlingen in de klas. Het was een hartstikke leuke training en je kunt het meteen toepassen in de praktijk. De meerwaarde van debat vind ik dat leerlingen zelf dieper op iets ingaan. Ze verbreden hun horizon door zich te verplaatsen in een ander en na te denken over een andere kant van een verhaal.
Nienke van der Linden | vmbo-docent Antoni Gaudí

Goed nieuws: we bieden dit schooljaar in juni een docententraining aan waarvoor je je individueel kunt aanmelden. Het doel is dat je na afloop in de klas minimaal vijf debatlessen kunt geven met kunde en plezier. Tijdens de training bieden we handvatten om een debat te leiden, effectief feedback te geven en een debat te beoordelen. Zo zorgen we er samen voor dat in 2017 nóg meer leerlingen overtuigend durven spreken, zorgvuldig leren luisteren en nieuwsgierig blijven naar de ideeën van anderen.

We hebben voor nu twee cursusdata waaruit je kunt kiezen: woensdag 21 juni en zaterdag 24 juni. De training vindt plaats van 09:00 tot 17:00 uur, op ons kantoor in Hilversum.

De prijs voor de training is €600,- per docent en je mag gratis een collega meenemen. Uit ervaring weten we namelijk dat doceren in debatteren nóg leuker is als je er samen aan werkt binnen een school, dus we stimuleren dit graag! Wat je hier allemaal voor krijgt?

  • Een compleet uitgewerkt lesplan voor vijf lessen in de klas
  • Een certificaat van deelname
  • Gratis toegang tot onze maandelijkse oefenavond
  • Een heerlijke lunch
  • Ontvangst met koffie en thee
  • Debatbel en katheder

Interesse? Vraag de informatiebrochure aan door je gegevens rechts in te vullen en dan nemen wij binnen enkele werkdagen contact met je op. Op het formulier kun je ook al aangeven welke datum je voorkeur heeft. Komen beide data helaas niet uit? Dan heel graag alsnog het formulier invullen; bij genoeg animo zullen we namelijk een derde trainingsdag inplannen. Vragen of benieuwd naar andere mogelijkheden? Neem gerust contact op met Joyce Helsloot via 035 – 625 20 51 of stuur een e-mail naar helsloot@debatinstituut.nl.


Voor- en achternaam:

School:

Telefoonnummer:

E-mailadres:

Onderwijslaag:
vmbohavovwo

Mijn voorkeur gaat uit naar de volgende datum/data:
vrijdag 23 juniwoensdag 28 juni

Opmerkingen:


We waren zeer tevreden over de docententraining van Walter. Wat hij vooral goed doet – en dat is echt een kwaliteit – is positieve feedback geven. Hij geeft een heel goed voorbeeld van hoe je positieve feedback aan leerlingen kunt geven door het zelf te doen in de training.
Bart de Jongh | vmbo-docent Nelson Mandela
Scroll to Top