Vragen? Bel ons gerust op 035 625 20 51

Speciaal voor eindexamenleerlingen van de havo en het vwo die op zoek zijn naar verdieping en/of een inhoudelijke bijbaan!

Interesse om na je eindexamen zelf leerlingen te trainingen in debatteren? Of wil je graag achter de schermen meehelpen en samen met onze themapartners stellingen bedenken voor de toernooien? Meld je dan nu aan voor onze Talentenpoule #3 en volg in maart en mei speciale masterclasses onder leiding van de enige echte Walter Freeman!

Laat hier je gegevens achter om na je middelbare schooltijd betrokken te blijven bij Stichting Nederlands Debat Instituut; in maart en mei 2019 organiseren we een speciale masterclasses voor enthousiaste en ervaren scholierdebaters. Samen met leerlingen van de andere scholen zul je verder werken aan je overtuig- en jurykwaliteiten (want juist jureren is hartstikke leerzaam en een topsport!) onder het toeziend oog van senior trainer Walter Freeman.

Psst… Benieuwd welke trainers er afgelopen jaren via de Talentenpoule bij ons zijn aangehaakt? Bekijk alle collega’s hier 🙂

 

Naam

E-mail

Middelbare school

Leeftijd

Motivatie + debat-cv

De data voor 2019 (in maart en mei) zijn nog niet bekend, maar hoor je z.s.m. na de NK finale op 26 januari.

Scroll to Top