Vragen? Bel ons gerust op 035 625 20 51

Komende editie handhaven we de strakke organisatie waarom we bekend staan: een soepel dagprogramma, snelle service en een bevlogen team. De belangrijkste wijziging is er eentje achter de schermen: voor het NK starten zestig geselecteerde vrijwilligers met bewezen staat van debatdienst in september met een intensieve jury-opleiding. Voor de toernooien in het voorjaar zijn zowel debaters als niet-debaters welkom om door ons klaargestoomd te worden tot top-jurylid. Eerlijk is eerlijk, in twintig jaar zijn scholieren veel beter gaan debatteren en dat betekent dat ook de jurypoule verder moet meegroeien.

Om dit doel te bereiken, trainen wij juryleden speciaal voor zowel het NK Debatteren voor Scholieren (drie voorrondes en de finaledag) als voor de debatten in het voorjaar (MBO-, VMBO-, UNICEF Kinderrechten- en Basisschool Debattoernooi). Door middel van een online module over debatteren én het organiseren van oefenavonden willen wij, samen met onze juryleden, ervoor zorgen dat de jurering op alle vlakken aansluit bij de verschillende niveaus van de leerlingen en studenten.

Wij vinden het belangrijk om jongeren op een zo goed mogelijke manier feedback te geven. Zo zorgen we ervoor dat leerlingen nieuwsgierig blijven, nóg beter leren luisteren en overtuigender leren spreken.

Jureren op onze debattoernooien?
Heb jij debatervaring , ervaring met jureren óf bezit je andere vaardigheden die jou geschikt maken? Laat je gegevens achter via onderstaand aanmeldformulier, dan nemen wij contact met je op!

Inschrijfformulier


Uw voor- en achternaam:

Uw organisatie en functie:

Debat- of juryervaring:

Uw e-mailadres:

Uw mobiele nummer:

Motivatie:

Partners

Rijksoverheid Registerleraar Nederlandse Brouwers logo-gieskis fonds21 fonds1818 unicef madurodam Mediawijzer.net Stichting Lezen en Schrijven Noordhoff Nieuwsbegrip Segbroek College Mendelcollege Purmerendse ScholenGroep anbi anbi Boschuysen Janivo Adessium

Scroll to Top